خانه | اخبار روز | بانک و بیمه | بانکداری الکترونیک | از رسانه هاي ديگر | پيوندها | جستجو | درباره ما | تماس با ما جستجو:

 چهار‌شنبه 17 شهريور 1389


EBI News | پايگاه خبري بانکداري الکترونيک | نمايش خبر :  دومین جشنواره وبلاگ های بانکی ایران برگزار می شود
کد خبر : 7551


نظرات کاربران:

براي اين نوشته نظر بنويسيد.

پايگاه خبري بانکداري الکترونيک > بانکداری الکترونیک > نمايش خبر

چاپ خبر


3/5/1389 , 12:28

 دومین جشنواره وبلاگ های بانکی ایران برگزار می شود

با هدف تبیین اهمیت و کاربردهای وبلاگ نویسی در حوزه امور بانکی و تشویق جامعه بانکی ایران به تعامل در محیط مجازی، بانک ملی ایران دومین جشنواره وبلاگ های بانکی ایران را برگزار می کند.

به گزارش پايگاه خبري بانکداري الکترونيک 

این جشنواره در 4 گروه وبلاگ های رسمی یا غیررسمی بانک های دولتی و خصوصی، وبلاگ های کارکنان بانک های دولتی و خصوصی، وبلاگ های عمومی دارنده حداقل یک پست وبلاگی بانکی در دو ماهه منتهی به پایان شهریور 89 و محبوب­­ترین وبلاگ بانکی ایران به انتخاب کاربران اینترنت خواهد بود.


در هر یک از بخش های اول تا سوم به حائزین رتبه های اول، 2 سکه تمام بهار آزادی، رتبه های دوم یک سکه تمام بهار آزادی و رتبه های سوم یک سکه نیم بهار آزادی و در بخش محبوب ترین وبلاگ بانکی ایران به دارنده رتبه برتر 2 سکه تمام بهار آزادی اهدا خواهد شد.


گفتنی است ستاد برگزاری جشنواره در اداره کل روابط عمومی بانک ملی ایران مستقر است و هیأت داوران این جشنواره متشکل از استادان علوم ارتباطات و جمعی از صاحب نظران وبلاگ نویسی در ایران هستند.


ملاک های بررسی وبلاگ های برتر در این جشنواره، در سه زمینه قالب (زیبایی شناسی، سرعت لود شدن، سیستم آرشیو و جستجو، پیوندهای داخل متنی و...) محتوا ( حجم مطالب، انتقادی بودن، به روز بودن، استفاده از عکس و مولتی مدیا، تنوع و کیفیت و...) و نوآوری و ابتکار است.


علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند از طریق سایتwww.weblogsfestival.com، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.


مهلت ارسال آثار به جشنواره وبلاگ های بانکی ایران تا پایان شهریور ماه امسال می باشد.


علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این جشنواره می توانند به سایت www.weblogsfestival.com مراجعه کنند.

نام شما
آدرس Email (اختياري)
متن نظر
کد امنيتي A9E3F7
تکرار کد امنيتي (در کد ايجاد شده، حرف O وجود نداشته و عدد 0 قابل قبول است)
تاريخ ارسال نظر چهار‌شنبه 17 شهريور 1389
 
   
 

آخرين اخبار سايت

 

• بانک ملی و بانک توسعه تعاون تفاهمنامه همکاری امضا کردند

 

• اطلاعیه بانک کشاورزی در خصوص ثبت شماره حساب یارانه ها

 

• رایانه‌ها ارباب انسان می‌شوند!

 

• رعایت کپی رایت بازیهای رایانه‌ای خارجی

 

• تلویزیون مشترک گوگل و سونی ارائه شد

 

• فیس بوک مانع ازدواج مجدد وزیر فرانسوی شد + عکس

 

• دولت روز پس از عيد فطر را تعطيل كرد

 

• برگزاری جشن صاحبخانه شدن همه ایرانیان

 

• قبوض برق 200 هزار تومانی بدون یارانه اعمال شد

 

• ایران در تولید گازوئیل هم خودکفا شد