کلیه اعضای هیات مدیره به همراه مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک تغییر کردند و جای خود را به افراد جدید دادند. این تغییرات باعث شد تا مهران شریفی با عضویت در شرکت خدمات انفورماتیک خداحافظی کند همچنین محمد پویانفر یک گام اساسی به پوشیدن جامه معاونت فناوری های نوین نزدیک تر شد.
به گزارش پايگاه خبري بانکداري الکترونيک در پی برگزاری مجمع شرکت خدمات انفورماتیک در روزهای اخیر تمام اعضای هیات مدیره برکنار شدند و افراد جدید انتخاب شدند.
فرشید یعسوبی, گیو، مرضیه پنبه ئیان، وثوقیوحدت و سعدی اعضای هیات مدیره جدید هستند. در هین حال پس از تشکیل جلسه هیات مدیره جدید ، گیو به عنوان مدیرعامل انتخاب شد.
پویان فر که از دوستان نزدیک بهمنی محسوب می شود پیش از این استعفای خود را به هیات مدیره تحویل داده یود.
یکی از تغییرات مهم در هیات مدیره برکناری مهران شریفی رئیس اداره پرداخت های بانک مرکزی از عضویت در هیات مدیره است. عضویت وی در هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک حرف و حدیث های بسیاری را در پی داشت و بسیاری از منقدان وجود وی در شرکت خدمات را یکی از عوامل اصلی تداوم انحصار در حوزه بانکداری الکترونیک ذکر می کنند.
گفته می شود پس از آنکه عسگری مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک شد تلاش بسیار کرد تا وابستگی شرکت خدمات را از بانک مرکزی به حداقل برساند و تغییرات اساسی در هیات مدیره در همین راستاست.
برخی منابع خبری عنوان می کنند با وجود آن که شرکت خدمات انفورماتیک از زیرمجموعه های شرکت ملی انفورماتیک است اما مستقیما از سوی برخی مسئولان بانک مرکزی اداره می شد و عملا مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک هیچ کنترل یا اختیار موثری بر شرکت نداشت. گفته می شود یکی از عوامل کناره گیری سلطان خواه مدیرعامل قبلی شرکت ملی انفورماتیک همین مسئله بوده است.
به نظر می رسد محمد رضا عسگری برای اینکه خود دچار این بازی نشود تلاش زیادی برای ایجاد تغییر در راس هرم شرکت خدمات کرده است.
از سوی دیگر رفتن پویانفر از شرکت خدمات در واقع به معنای آن است که وی آماده می شود تا کسوت معاونت فناوری های نوین بانک مرکزی را بر تن کند. پیش از این نیز گفته می شد که وی گزینه اصلی برای پست مذکور به شمار می رود که با تغییرات ایجاد شده در شرکت خدمات بستر لازم برای این انتصاب فراهم شده است.
همچنین زمزمه هایی شنیده می شود مبنی بر اینکه مهران شریفی از ریاست اداره پرداخت بانک مرکزی خداحافظی خواهد کرد. گفته می شود وی با لباس بازنشستگی اتاق ریاست اداره پرداخت را ترک خواهد کرد.
بنابراین گزارش البته منتقدان اذعان می کنند تغییرات در شرکت خدمات آنقدر زیاد بوده که نمی توان چندان امیدوار بود که این تغییرات چنان اثرمعناداری در روند اداره شرکت ایجاد کند. منتقدان این تغییرات را اغلب بده بستان بین متنفذان در پشت صحنه اداره شرکت ذکر می کنند.
برای مثال یکی از تغییرات در سال 84 اتفاق افتاد که مسیح قائمیان در حالی که رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک بود در مرداد ماه مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک شد. اما در دی ماه همان سال جای خود را به محمود رضاقلی داد. پس از رضا قلی ، ریاحی و خادم نیز شانس خود را مدت کوتاهی امتحان کردند تا نوبت به پویانفر برسد. سرنوشت وی به نظر می رسد بهتر از دیگران باشد چرا که صندلی بهتری انتظار او را می کشد. همچنین گیونژاد نیز مدت کوتاهی مدیرعامل شرکت خدمات بوده و وی در واقع برای دومین بار به مدیرعاملی شرکت منصوب می شود.
بر همین اساس اغلب منتقدان چندان به تغییرات جدید خوشبین نیستند و معتقدند به دلیل گردش مالی و سود هنگفت که به حساب آن واریز و هر سال بیشتر می شود مدعیان زیادی برای آن وجود دارد که در نتیجه اراده صاحبان اصلی شرکت را در اداره شرکت کم اثر کرده است.
بنابراین گزارش شرکت خدمات تنها از محل شتاب سالانه 50 تا 80 میلیارد تومان درآمد دارد. همچنین گفته می شود گردش مالی این شرکت حتی تا 500 میلیارد تومان نیز می رسد این در حالی است که کل سرمایه گذاری انجام شده در شرکت به 10 میلیارد تومان هم نمی رسد.
شرکت خدمات انفورماتیک در سال 1372 با تلاش های مرحوم دکتر محسن نوربخش و دکتر مصطفی الهی راه اندازی شد و در حال حاضر بخش عمده سهام آن متعلق به شرکت ملی انفورماتیک است .
اصلاحیه خبر: در حالی که ابتدا خبر رسید که گیو به عنوان مدیرعامل انتخاب شده بعدا مشخص شد که هیات مدیره در نهایت رای به مدیرعاملی محسن قادری داده است.
کد خبر : 7592